Dah sedia untuk jana sales?

Upgrade Bisnes Simkad Beone Prepaid Anda Ke Tahap Tertinggi

Bertukar daripada menaip pesanan yang membosankan menjadi klik yang mudah. Masa anda boleh digunakan untuk mendapat lebih banyak jualan!

beoneprepaid

Kalau Menjual Secara Online, Anda Akan Berdepan Dengan Situasi Ni…

Orang Banyak Tanya

Bila anda buat iklan, semua prospek pasti akan tanya macam-macam

Tanya Tapi Tak Beli

Layan berhari-hari jawab soalan, kesudahannya tak beli pun dari anda

Manual Semuanya

Dari layan prospek, transfer duit, bagi detail pos dan lain-lain semuanya manual

Bukan anda seorang je, 75% peniaga online ‘baru nak up’ akan hadapi situasi yang sama. Kenapa?

beoneprepaid

Tak gunakan teknologi dengan sebaiknya

Dah ada pelbagai solusi bisnes online, tapi masih juga nak manual.

Tak gabungkan pelbagai strategi dalam bisnes

Asyik menjual je, lama-lama orang bosan tengok profile socmed anda.

Tak ada kedai online

Orang nak beli pun takut kena scam sebab anda tak ada kedai online.

Start hari ini, anda dah boleh dapatkan lebih banyak sales dengan pengurusan bisnes yang lebih mudah & automatik!

Memperkenalkan...

Sistem Interaktif Hasilkan Jualan!

Yang akan membantu menjual SIM Beone Prepaid dengan cepat dan berkesan!

beoneprepaid

Sistem Website Promosi

Di BeonePrepaid.asia, kami telah sediakan sistem yang memudahkan pengurusan jualan untuk anda terus memulakan bisnes secara online. Kini anda tak perlu bazirkan puluhan ribu ringgit untuk upah orang buatkan sistem yang hebat ini!

  • Meyakinkan Pengguna
  • Memudahkan Pesanan
  • Beroperasi 24 Jam

Kenapa Perlu Website?

Website berfungsi sebagai kedai online untuk anda menjual dan memberi informasi produk kepada orang ramai. Antara kelebihan memiliki website adalah :

Meyakinkan Pengguna

Memiliki website menjadikan pelanggan akan lebih yakin untuk berurusan dengan anda.

Memudahkan Pesanan

Anda dapat mengelak daripada menjawab soalan yang sama berulang kali serta tidak perlu berkongsi gambar sehingga memakan memori telefon pintar anda.

Beroperasi 24 Jam

Website boleh dibuka sepanjang masa oleh pelanggan anda. Ia boleh dicapai dari mana-mana sahaja pada bila-bila masa.

Bagaimana Berfungsi?

Mudah sahaja, sebab sistem ini memang mudah

Kongsi Link

Kongsi link anda di mana sahaja: Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp Group atau emel.

Pelanggan hanya perlu klik untuk ke kedai online 24jam anda..

  • Langkah 01.

Jual Di Website

Pelanggan melihat dan memilih produk jualan di kedai online anda

Pelanggan membuat tempahan dan terus ke pembayaran tanpa perlu sesi perkenalan di WhatsApp.

  • Langkah 02.

Terima Bayaran

Terima bayaran secara online dan urus tempahan anda dengan mudah.

Invois dan tracking code tempahan akan dihantar secara automatik kepada pelanggan.

  • Langkah 03.
beoneprepaid

Aplikasi Pengurusan SWP

Muat turun aplikasi kami dan log masuk sebagai pengguna untuk menguruskan jualan anda.

  • Minimum Requirements :
  • Android 4.4 and up
  • Internet data plan
beoneprepaid
Kelebihan SWP

Ciri-ciri Menakjubkan & Meyakinkan

Berikut adalah senarai fungsi sistem yang ada di dalam SWP dan boleh memberi manfaat kepada bisnes anda

Smart Link

Anda akan dibekalkan e-commerce site dengan link id anda sendiri dan sedia untuk dipromosikan kepada pelanggan anda.

E-commerce

Memudahkan pelanggan memilih produk dan memproses bayaran secara online. Sistem akan menyimpan semua data pelanggan anda.

Invoice

Invoice dan tracking code tempahan akan dihantar secara automatik kepada pelanggan. Rekod & invoice jualan anda juga tersedia!

Payment Gateway

Terima pembayaran online untuk anda dan pelanggan anda dapat memilih melakukan pembayaran secara mudah dan selamat.

Borang Op-tin

Opt-in email marketing untuk mengumpul senarai email atau mailing list bagi tujuan pemasaran email.

Save Cookies

Sistem website menyimpan Cookies ID anda di browser setiap prospek yang anda perkenalkan

Theme

Website e-commerce telah tersedia dengan pilihan tema dan anda boleh tukar pada bila-bila masa sahaja

Apps Dashboard Pro

Pelbagai menu dan feature yang menarik ada di dalam apps dashboard untuk memudahkan pengurusan website anda

Mobile Friendly

Ditampilkan dengan baik pada smartphone Android atau iPhone, tablet, dan laptop atau computer

Statistic Report

Lihat dengan tepat statistik pelawat website, transaksi jualan simkad dan pendaftaran agen baru

Kemaskini Percuma

Website ini akan setiasa dikemaskini mengikut peredaran zaman dan sentiasa percuma

Group Support

Di sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah

Theme..

Pelbagai theme yang menarik

Website kami telah tersedia dengan pelbagai pilihan theme dan sentiasa ditambah. Anda boleh tukar bila-bila masa sahaja di dashboard pengurusan.

Klik pada gambar untuk demo
In Progress
beoneprepaid
Theme 3
beoneprepaid
Theme 4
beoneprepaid
Theme 5
beoneprepaid
Theme 6
Bonus...

Terima komisen rujukan

Rujuk rakan dealer anda menggunakan link referral website dan terima komisen rujukan sebanyak 40% dari harga semasa website. Pendapatan sampingan jualan website khas untuk semua pengguna sistem website kami

Untuk Masa Yang Terhad

Kami buka akses LIFETIME sistem website ini dengan harga promosi 50%. Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikan!

Tawaran Tamat pada...

Promosi

HARGA PROMOSI

Sistem Website Promosi

RM 50 /Lifetime
  • Sistem Website
  • Fungsi Payment Gateway
  • Aplikasi Pengurusan Website
  • Keahlian Seumur Hidup
  • Khidmat Pelanggan
  • Kemaskini Percuma
Dapatkan Sekarang

HARGA BIASA

Sistem Website Promosi

RM 100 /Lifetime
  • Sistem Website
  • Fungsi Payment Gateway
  • Aplikasi Pengurusan Website
  • Keahlian Seumur Hidup
  • Khidmat Pelanggan
  • Kemaskini Percuma
Theme Option
Team Login